over ons projecten weblog contact
09.07.2015
Grote renovatie Doc-Direkt van het Rijksvastgoedbedrijf in Winschoten

KLEIN architecten en Bureau Noordeloos gaan Doc-Direkt van het Rijksvastgoedbedrijf renoveren en toekomstbestendig maken. Doc-Direkt is een archief bewerkingsorganisatie van de rijksoverheid met vestigingen in Rijswijk en Winschoten.
Het gebouw in Winschoten zal worden gerenoveerd tot een fris en eigentijdse werkomgeving. Niet alleen het bouwkundige krijgt een facelift maar ook alle gebouwgebonden installatie zullen worden vernieuwd en zorgvuldig worden geïntegreerd in het nieuwe bouwkundige ontwerp
Samen met de adviezen van EWZ adviseurs uit Heerenveen en DGMR uit Drachten, zal het bijna 30 jaar oude gebouw straks een energielabel A krijgen.
In de komende periode zal het team bezig zijn met het ontwerp. Hierbij zullen de aanpassingen aan het interieur en installaties integraal op elkaar worden afgestemd. De ingrijpende verbouwing maakt het noodzakelijk, dat Doc-Direkt tijdens de uitvoering in een tijdelijke huisvesting zal worden ondergebracht. Begin volgend jaar start de realisatie.
fotoschets vide 2

LET OP: U maakt gebruik van een sterk verouderde browser die de moderne functionaliteiten van deze site niet ondersteunt. Update uw browser hier.