over ons projecten weblog contact
-
interieur
Openbare Bibliotheek Wognum
projectbeschrijving
↓ projectbeschrijving
Openbare Bibliotheek Wognum

De noodzakelijke nieuwe uitbreiding is als nieuw gezicht voor het bestaande pand geplaatst. Door gebruik van gebogen aluminiumkleurige golfplaat onderscheidt deze uitbreiding zich duidelijk van de bestaande bebouwing in de Kerkstraat in Wognum. In de uitbreiding is het leescafé en de nieuwe entree gehuisvest. Op de grens tussen bestaand en nieuwbouw is de balie met inlever- uitleen en informatievoorzieningen geplaatst. Deze vormt zo een verbinding tussen leescafé en collectie. Om de samenhang tussen de delen te versterken, is gekozen voor een marmoleumvloer met een groot blokkenpatroon in twee roodtinten.

LET OP: U maakt gebruik van een sterk verouderde browser die de moderne functionaliteiten van deze site niet ondersteunt. Update uw browser hier.